onsdag 18. mars 2009

Behind the scene


Dette er var en de sjeldne oppgavene vi får på skolen: lage reklamefilm. Det var utrolig morsomt, samtidig som vi måtte være ganske så seriøse. Vi fikk utdelt en oppgave, der vi skulle reklamere Sandvika Skole for de neste første klasse elevene som eventuelt skal søke her. Derfor så måtte vi få frem forskjellige deler av skolen, viktige personer, systemene vi tar til bruk og andre essensielle deler av skolen. Denne oppgaven var ganske så krevende, men morsom og. Vår reklame kunnskaper blandet med humor.

Vi begynte med å finne et tema. Det eneste og beste tema vi valgte var Oslolosen. Men nå skulle vi altså lage Sandvikalosen. Vi hadde en stor oppgave i det at vi måtte overføre seriøsitet til ironi og humor, men vi løste det på en særdeles bra måte. Etter hvert som vi filmet føler jeg at det var litt vanskelig og bare fokusere på skuespillere i filmen vår, ettersom at det var mange lever som går på denne skolen. Derfor kan man egentlig ikke forventet at alt går som planlagt, men alt i alt så gikk ting vår vei. Jeg var veldig fornøyd med at vi hadde en særdeles morsom film, samtidig som den var seriøs. Vi fikk et resultat som vi hadde forventet helt. Espen tok ansvar for å spille en særdeles vanskelig rolle, men han klarte å løse den kjempe bra. All ære til han! Svein, Olve, Jon Anders og meg tok også et fint initiativ til å bidra til å gjøre filmen bra.

Jeg ble veldig imponert over alle gruppene. Absolutt alle gruppene løste oppgaven bra. Alle gruppene holdt en fin standard. Ingen var kjedelige, men samtidig så var det få som skilte seg ut. Blant annet gruppen til Katinka og gruppen til Sindre. All honnør til dem, måtte den beste av dem vinne!


Ingen kommentarer: